Google PlayApp Store
Usuwanie konta

Usuń swoje konto i swoje dane

Możesz samodzielnie usunąć konto LumaKol w aplikacji w niecałą minutę. Jeśli nie masz już dostępu do aplikacji, wyślij poniższy wniosek, a zrobimy to za Ciebie.

W aplikacji LumaKol (Android i iPhone)

  1. 1Otwórz zakładkę Więcej i przewiń do sekcji Informacje prawne i konto.
  2. 2Dotknij Usuń moje konto.
  3. 3Potwierdź hasłem (lub logowaniem Google).
  4. 4Twoje dane logowania są usuwane natychmiast; dane przestrzeni roboczej są usuwane według poniższego harmonogramu.

W panelu internetowym

Panel internetowy nie ma jeszcze samodzielnego usuwania. Właściciele przestrzeni roboczej mogą anulować subskrypcję w Rozliczeniach; przestrzeń robocza zostaje wtedy zamknięta z końcem opłaconego okresu i usunięta po upływie okresu przechowywania. Aby usunąć własne konto lub natychmiast zamknąć przestrzeń roboczą, skorzystaj z poniższego formularza.

Co jest usuwane

  • Twoje imię i nazwisko, adres e-mail, numer telefonu i dane logowania.
  • Powiązane logowanie przez Google lub Apple oraz wszystkie podłączone przez Ciebie integracje, takie jak Google Drive.
  • Twoje sesje: każdy telefon i przeglądarka, na których byłeś zalogowany, zostają wylogowane, a token powiadomień telefonu jest usuwany.
  • Każdy utworzony przez Ciebie link do subskrypcji kalendarza, więc kanał przestaje publikować Twoje follow-upy.

Co jest zachowywane i jak długo

  • Jeśli byłeś ostatnim właścicielem, cała przestrzeń robocza (leady, połączenia, raporty) jest od razu usuwana, więc najpierw wyeksportuj wszystko, czego potrzebujesz. Właściciel, którego zespół jest nadal aktywny, musi najpierw przekazać własność; aplikacja poinformuje Cię, gdy to Cię dotyczy.
  • Faktury i dokumenty płatności są przechowywane przez okres wymagany przez prawo podatkowe (zwykle 7 lat), z usuniętymi danymi osobowymi tam, gdzie prawo na to pozwala.
  • Leady, połączenia, wyniki i notatki, nad którymi pracowałeś, należą do Twojej organizacji i pozostają w jej przestrzeni roboczej, wyświetlane pod nazwą „Usunięty użytkownik”; usuwane są tylko Twoje dane osobowe.

Wniosek o usunięcie

Użyj adresu e-mail lub numeru komórkowego, którym się logowałeś, abyśmy mogli potwierdzić, że to Ty. Odpowiadamy w ciągu jednego dnia roboczego, a zweryfikowane wnioski realizujemy w ciągu 30 dni.

01

Czego dotyczy wiadomość?

Trafia do zespołu ds. prywatności; przed udostępnieniem jakichkolwiek danych weryfikujemy tożsamość.

02

Jak możemy się z Tobą skontaktować?

03

Twoja wiadomość

Odpowiadamy w ciągu jednego dnia roboczego.